E-chopper GTS

De E-Chopper GTS is een hippe, stoere e-chopper voor jong en oud. Verplaats jezelf eenvoudig en in stijl in de binnenstad, parkeren is voor jou geen probleem. Ook kan je met de E-Chopper heerlijk geruisloos van de buitenomgeving genieten: milieubewust, duurzaam en comfortabel!

€ 2550

E-chopper 3.0

De ultieme chopper om een heerlijk weekend door de natuur of de stad te toeren: comfortabel, duurzaam en milieubewust! De chopper beschikt over een 30ah (90km actieradius). Je ontvangt de chopper compleet rijklaar bij jou aan de deur, dus opstappen, rijden en genieten.

€ 2550

E-Chopper 6.0

De E-Chopper 6.0 is met zijn brede, stoere banden en chopper design een echte eyecatcher in zijn klassement. De elektrische chopper heeft een krachtig vermogen, met een accu van 45Ah; 120km actieradius en is dankzij de elektrische aandrijving geruisloos.Deze fraaie elektrische chopper is jouw kans om stiller, schoner en duurzamer te rijden, zonder in te leveren op comfort en design. De chopper is beschikbaar in de kleuren mat zwart, mat grijs, wijn rood, groen en safrine blauw

€ 3100